۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد
سرخط خبرها

 کمبود داروی رمدسیویر در مشهد برطرف شد

  • کد خبر: ۷۸۷۶۸
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
 کمبود داروی رمدسیویر در مشهد برطرف شد
دبیر کمیته دارو و تجهیزات پزشکی قرارگاه مبارزه با کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر کمبود داروی "رمدسیویر" به عنوان اصلی‌ترین داروی کرونا در مشهد برطرف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد رضا صابری  افزود: با افزایش تعداد داروخانه‌های عرضه‌کننده رمدسیویر در مشهد به ۲۳ داروخانه، هم اکنون مشکل ازدحام در داروخانه‌ها هم مشاهده نمی‌شود.
وی اضافه کرد: وضعیت دارو‌های بیماران کرونایی و غیر کرونایی در حال حاضر خوب است و مشکل خاصی در این خصوص نداریم.
دبیر کمیته دارو و تجهیزات پزشکی قرارگاه مبارزه با کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این کمیته در ۲ حوزه تأمین و توزیع بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی و رصد و مدیریت وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی فعال است تا در حد مقدورات با کسری در این حوزه‌ها مواجه نباشیم.
صابری افزود: رصد و مدیریت وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی به‌صورت مستمر و شبانه‌روزی انجام می‌شود تا در صورت نیاز، دارو و اقلام موردنظر در اختیار بیمارستان‌های نیازمند به این موارد قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: در وضعیت فعلی بر مصرف بهینه دارو‌ها تاکید شده است تا در شرایطی که میزان تقاضا بیش از عرضه باشد نیاز همگان برطرف و تعادلی میان عرضه و تقاضا برقرار شود و در این خصوص با مشکل مواجه نشویم.
دبیر کمیته دارو و تجهیزات پزشکی قرارگاه مبارزه با کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون در بسیاری از اقلام دارویی، موجودی‌مان با نیاز‌ها همخوانی دارد، اما در برخی موارد همچون تخت و ونتیلاتور کمبود‌هایی وجود دارد، زیرا میزان مصرف ملزومات پزشکی بیماران و اقلام حفاظتی کادر بهداشت و درمان بالا رفته است.
صابری از همکاری خیران حوزه سلامت و مجموعه‌های مختلف در حوزه تهیه، تولید و تامین دارو‌های مورد نیاز بیماران قدردانی کرد.

رمدسیویر یک داروی ضد ویروسی است که برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بستری در بیمارستان‌ها کاربرد دارد. این دارو همگام با موج پنجم کرونا هم اکنون یکی از پرمصرف‌ترین دارو‌ها در ایران و شهر‌های بحران زده کرونایی، چون مشهد گزارش شده است.

بیش از ۹۰۰ داروخانه در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی دایر است.

۲۷ شهرستان از مجموع ۳۳ شهرستان استان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در شرایط زرد از نظر شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۸۶۹ هزار و ۴۱۴ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ جان ۱۰۵ هزار و ۲۸۷ نفر را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است. همچنین چهار میلیون ۸۴ هزار و ۹۹۱ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند.

وزارت بهداشت اعلام کرد هم‌اینک ۳۵۹ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهرستان در شرایط نارنجی و ۳۰ شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

همچنین تاکنون ۱۷ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۴۸۳ شهروند ایرانی دوز نخست واکسن کرونا وهفت میلیون و ۲۴۸ هزار و ۹۱۸ نفر دوز دوم آن را تزریق کرده و واکسینه شده‌اند. بر این اساس مجموع واکسن‌های تزریق شده در ایران به ۲۵ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۴۰۱ دوز رسیده است.

"پاندمی کرونا" در سطح جهان ۲۱۶ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۸۵۴ نفر را بیمار کرده و جان چهار میلیون و ۴۹۸ هزار و ۹۷۴ نفر را گرفته است. ۱۹۳ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۹۹۰ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شده‌اند.

آمریکا در این میان با ۳۹ میلیون ۵۴۰ هزار ۴۰۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۶۵۳ هزار و ۴۰۵ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشور‌های هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

ایران بر اساس آخرین آمار‌های رسمی جایگاه یازدهم را در جدول بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشور‌های جهان دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->